nog wat foto's
Door: henklieke
Blijf op de hoogte en volg henk en lieke
24 Mei 2008 | Hongarije, Csemő
zoals jullie zien kunnen we met een gerust hart(daar gaan we vanuit) onder de douch en naar het toilet, want de riolering is inmiddels ook klaar.
Het dak is geheel klaar de keuken wordt gemetseld, de schilder is nu binnen ook klaar met zijn werk en de douche,s worden afgewerkt.
Bijna een compleet huis, wat wij nu ook graag live willen zien, want de laatste keer dat wij in Hongarije zijn geweest, waren ze niet eens met de verbouwing begonnen.
Zo zie je maar, op tijd een kratje bier laten brengen op de bouw en ook bij de hongaren werkt dat.
groeten, lieke en henk
24 Mei 2008 - 11:03
Hettie:
Hoi, ik heb nog Libelles en Margrieten om mee te nemen ; blijft je Nederlands op peil, anders verstaan we jullie straks niet meer!! ( geintje)
Goede reis en tot ziens!
24 Mei 2008 - 12:26
Manon En Benjamin:
Nou.... dat zwembad ligt er wel als wij er zijn ;-) tot dinsdag lieve schatten! -
24 Mei 2008 - 14:34
Andrea En Mario:
Wat een luxe zeg, alleen zelf nog even het bed opmaken?? Heel veel succes, we zullen jullie hier missen. Groeten Mario en Andrea -
26 Mei 2008 - 12:43
Hanzie:
Als het leven daar net zo is als het bouwen van een huis dan is het voor jullie dik in orde.
Op z'n Brabants, HOUDOE -
26 Mei 2008 - 17:24
Henry :
Zo.. ken ik wéér Henk.
Zooo mooi en zooo netjes.
Dat is goud man, foto's zeggen heel veel.
succes.
Henry Rono..wi..krom.O..
ja. die met de moeilijke naam, hahaha
26 Mei 2008 - 19:06
Joke:
Wat leuk om jullie zo te kunnen volgen.
Het ziet er allemaal goed uit.
Jullie zouden zo in "Het roer om" mee kunnen doen.
Morgen is het eindelijk zover. Een hele goede reis en ik blijf jullie volgen.
26 Mei 2008 - 19:38
Peter En Truus:
Met jullie Brabantse gastvrijheid gaan jullie het wel redden in Hongarije.
Enne ... bij deze reserveren wij vast een mooi stekkie op jullie camping voor volgend jaar zomer!
En vergeet niet: Uit het oog, maar niet het het hart. Het gaat jullie goed!!!
Csao! -
27 Mei 2008 - 19:58
Hettie En De Rest:
Hoi, dus jullie zijn vertrokken! Als je dit leest ben je op je stekkie. Hopelijk is de reis meegevallen. Sterkte met het uitladen, inrichten en natuurlijk het wennen !!! We mailen nog. Groetjes.