Vertrokken en op plaats bestemming
Door: Marjolein
Blijf op de hoogte en volg henk en lieke
28 Mei 2008 | Hongarije, Csemő
Dinsdag ochtend de laatse spullen en honden de bus in en daar gingen ze.
Ondertussen zijn ze reeds gearriveerd in Csemo. Lieke belde me dinsdag ochtend om 10.00 op dat ze rond 5.30 uur waren aangekomen,ze hebben een vlotte reis gehad en binnen 20 uur waren ze er.
De vrachtauto wordt donderdag rond 9.00 uur verwacht en dan kunnen ze proberen alles een plaats te geven, want mensen, mensen wat een spullen hebben die bij.
Tot zo ver weer.
Als er nieuwtjes zijn zal ik deze hier op de log bijhouden totdat ze zelf weer in de lucht zijn.
28 Mei 2008 - 19:08
Hans Spierings:
Hallo Lieke en Henk.
Fijn dat jullie een vlotte reis hebben gehad.
Is het weer daar net zo als hier? Is de verbouwing goed verlopen, of moet er nog het een en ander gedaan worden? Ik hoop dat het jullie goed gaat. Veel suc6.
Groetjes Hans. -
28 Mei 2008 - 20:32
Gerard:
hallo lieke en Hans ik ben het oude baasje van kaz en wij zijn ontzettend blij om te horen dat hij het bij jullie zo goed doet en we hopen op jullie site nog regelmatig iets van hem te horen of te zien,groetjes Nelly en Gerard -
29 Mei 2008 - 08:56
Pa Van Veldhoven:
Hallo Henk en Liek
Een pak van m'n hart dat de reis goed verlopen is, ik had toch wel spanningen. Een volgeladen auto, twee honden en een (te) zwaar beladen aanhanger over zo'n grote afstand. Maar het is allemaal goed gegaan.
Groetjes Pa -
13 Juni 2008 - 19:27
Ma:
hoilieke en henk
wat fijn dat alles in
huis op orde is.zelfs de gordijnen!geniet er maar van julie hebben even ge
noeg gedaan.liefs pa en ma