hallo allemaal hier zijn we weer
Door: lieke
Blijf op de hoogte en volg henk en lieke
30 Mei 2008 | Hongarije, Csemő
we hebben eindelijk ons huis live gezien. al zeggen we het zelf, het is een droom geworden.
niets dan goeds over de hongaarse bouwvakkers en hun werklust en zeer flexible.
het gaat ons goed, we zijn goed uitgerust van de reis en Pa van veldhoven de aanhanger is nog heel, de honden gezond en wij gelukkig op ons nieuwe stek.
we zijn op het moment bezig met de laatste eindjes van de verbouwing, en vanaf maandag gaan we de spullen in het huis zetten.
nu ik een internet cafe heb gevonden ga ik jullie weer op de hoogte houden.
marjolein en rob bedankt voor de goede zorgen het heeft ons goed geholpen om op deze ontspannen manier te kunnen vertrekken, chapeau voor jullie gastvrijheid.
groetjes henk en lieke, kaz en tunder
30 Mei 2008 - 09:21
Joop Van Casteren:
Nu dan eindelijk wonen op de plek waar jullie zo lang naar uitgekeken hebben. Zo te horen zijn jullie in de nopjes met je mooi verbouwde stek. Nu veel succes om ook de bedrijfsmatige kant net zo op te bouwen en vorm te geven zoals je dat voor ogen hebt. -
30 Mei 2008 - 09:48
Manon En Benjamin:
Hoi vader en stifie!
Fij om te horen dat alles zo goed is gegaan! Ik ben zo trots op jullie en vertel iedereen hoe mooi het huis er op de foto' s uitziet. Nu nog even wachten tot ik jullie weer ga zien, maar dat is al snel gelukkig! Dikke Kus uit het koude Nederland!!!! -
30 Mei 2008 - 11:14
Coen Quirijnen:
Ha die Lieke en Henk,
Goed te horen dat alles naar wens verloopt. Lees jullie berichten met veel plezier. En Lieke alleen internetten in dat cafe. -
30 Mei 2008 - 11:42
Harold En Anja:
Goed te horen dat alles ook live in orde is bevonden! Heel veel mazzeltov!
Enne... als ze nog AutoCAD tekenaars en woonconsulenten in Hongarije kunnen gebruiken dan horen we het wel he!
Poot van Ayla voor de honden :-) -
30 Mei 2008 - 19:01
Jacqueline En Walter:
Wat fijn dat alles goed is gegaan. Lekker even bijkomen en dan alle spullen een plekje gaan geven dat is leuk en dan wordt het steeds meer een plek van je zelf.
Groetjes en geniet daar van het mooie weer zo ik op internet heb gekeken is het daar schitterend weer. Toi Toi Toi -
30 Mei 2008 - 20:29
Hettie:
Ik vond het fijn om even je stem te horen Henk, alsof je hier op de Borkse kanaaldijk stond. Succes daar met al jullie honden en spullen , ik ben blij dat ik niet hoef te verkassen,heb 't veel te druk ; morgen begrafenis van de vader van Lia, verjaardag van Marja,lekker naar de kapper bij Walter, volgende week op kamp; kei-leuk, gewoon druk op school, en de kinderen hebben ook nog 1000 dingen(2 verjaardagen, afsluiting voetbalseizoen,filmavond,zondag volleybaltoernooi in Udenhout). Ik ga geloof ik groep 7 doen volgend schooljaar; leuke leeftijd. Vraagje; wat is dat op die foto met al die lage muurtjes ; keuken ? Zo, zijn we weer een beetje bijgekletst. Hé werk ze , groetjes ook van Peter, Paul( en Claire), Malu en Roel -
31 Mei 2008 - 07:24
Pavla & Marc:
Heel veel geluk en plezier!!! En inderdaad, foto's zien er top uit joh! Zal nog even duren, maar we komen een keer een kijkje nemen! Leuke einde van de wereldreis? ;) -
31 Mei 2008 - 13:20
Arianne En Frans:
Hoi
Lieve schatte van ons het was fijn dat ik (arianne) jullie nog even kon omhelzen voor dat jullie gingen vertrekken naar jullie droom. Ik was blij dat ik net nog op tijd was,om jullie uit te zwaaien.We hopen jullie binnenkort met een bezoekje te begroeten in jullie droom , spreken we nog af.Tot nu toe het gaat jullie goed en zeker tot wederhoren.
Heeeeel veeeel groetjes en kusjes van Arianne Frans Alexander Constantijn.