auto igevoerd
Door: lieke
Blijf op de hoogte en volg henk en lieke
15 Augustus 2008 | Hongarije, Csemő
De afhandelingen voor de invoer van de auto is soepel verlopen met dank aan Judit die alles heeft geregeld, we hebben er niets voor hoeven doen, alleen te zorgen dat de auto iedere keer op tijd bij de keuringenn was, al het papier werk heeft Judit gedaan, dit is voor een buitenstaander niet te doen.
Verder hebben we onze eerste caravan gekocht die we gan verhuren aan gasten die wel willen camperen maar niet met een sleurhut grote afstanden willen rijden.
Er komen meer vandeze caravans te staan want we merken nu al dat daar vraag naar is.
Iedre caravan gaat een eigen veranda krijgen zodat je lekker luxe je wijntje kunt drinken.
verder hebben we het druk met de tuinen op orde te houden en met de nederlandse familie en vrienden op te trekken, maar dit is natuurlik geen straf.
zondag komt marjolein (zus) met man deze kant op dus dat wordt weer bijkletsen en roddelen over het wel en wee in nederland.
ik hoor vel berichten dat het maar niet wil zomeren in nederland, kom gerust volgend jaar deze kant op het is nu ook weer 38 graden en heel goed te doen met het landklimaat.
groeten en liefs uit een nog steeds heel zonnig Csemo.
16 Augustus 2008 - 07:09
Pavla & Marc:
Lijkt allemaal lekker te gaan zo! Leuke foto's ook! Veel plezier en succes daar!
Pavla & Marc -
22 Augustus 2008 - 17:25
Arianne En Frans:
Hoi,dus er tuft weer een extra Hongaar bij ha ha grapje.OO wat fijn dat mooie weer vooral die ruim dertig graden dooi. Alexander heeft net van school te horen gekregen dat hij met een uitwisselingsprogramma mee mag doen en gaat voor een week in oktober naar Turkije op kosten van school samen met nog drie andere leerlingen.Daar gaat hij bij een gastgezin logeren en gaat daar andere scholen bekijken er is een heel programma voor ze gemaakt.Dus hij gaat ook al over de grens kijken.Maar nu ga ik weer stoppen groetjes en kusjes van ons. -
24 September 2008 - 18:15
Johanna Omta:
Beste Henk en Lieke,
Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik heet Johanna Marinus en doe vrijwilligerswerk voor de stichting Procuma www.procuma.nl. deze stichting werkt onder andere aan de verbetering van kindertehuizen in Hongarije. De stichting is van plan om binnenkort een rolstoelauto vanuit Nederland te exporteren naar Hongarije. Ik zou heel graag willen weten hoe het invoerproces in zijn werk gaat en wat wij precies moeten doen als we met de auto aankomen in Hongarije. Graag hoor ik van u.
Alvast bedankt en natuurlijk veel geluk gewenst in Hongarije.
Groet,
Johanna (johanna.marinus@hetnet.nl)