missie geslaagd, laatste update!!
Door: lieke
Blijf op de hoogte en volg henk en lieke
08 Oktober 2010 | Hongarije, Csemő
Na heel lang geleden hier mijn laatste verslag via deze weblog.
Het gaat ons heel goed, we hebben het geweldig naar ons zin, en zijn helemaal gesetteld in het Hongaarse leven.
We hebben nu na 2,5 jaar ons doel al ver bereikt, de B&B en vakantie woning draaien erg goed, en we werken samen met een stichting voor vakanties in Hongarije voor mensen met een verstandelijke beperking.
Deze drie doelen hadden we bij vertrek voor ogen, en we hebben met vallen en opstaan dit nu op de rail staan.
We zullen best nog wel beren tegen komen op onze weg hier, maar goed Nederland heeft ook beren, dus dat is geen verschil.
Ik wil iedereen bedanken die met grote interesse mijn weblog heeft gevolgd, en wil je nog op de hoogte gehouden worden, mail dan naar:
henk.lieke@gmail.com
Of kom gewoon gezellig langs, als je nieuwsgierig blijft.
Sziastok,
Lieke en Henk
08 Oktober 2010 - 11:36
Nikky:
Hoi Lieke en Henk, fijn zo dat het goed gaat. En veel succes met jullie doelen in de toekomst. -
08 Oktober 2010 - 11:39
Marc & Pavla:
Klinkt goed allemaal. Onze reis zit er inmiddels ook op. We zitten nu in Tsjechie voor een maandje of 2, dan weer terug naar NL en aan het werk. Kijken er allebei echt wel naar uit. Het ga jullie goed in Hongarije, wie weet zien we elkaar nog weleens.
Liefs,
Pavla & Marc -
08 Oktober 2010 - 12:30
Joop:
Henk & Lieke,
Heel veel succes verder met jullie ondernemeing in Hongarije.
Voor als Bernard en ik een keertje willen boeken, mis ik nog steeds de link naar die website hier ;-) -
09 Oktober 2010 - 19:30
Leo:
hallo Lieke en Henk,
Leuk om te horen dat het jullie goed gaat. Dat hebben jullie toch snel voor elkaar, gefeliciteerd.Veel succes metjullie bedrijf.
Groetjes, Leo -
10 Oktober 2010 - 11:58
René:
Ha die Lieke & Henk,
Leuk om te lezen dat jullie avontuur nog steeds goed verloopt.
Succes verder en nog veel plezier.
René -
11 Oktober 2010 - 19:56
Marielle, Jan & Iris:
Hoi Lieke & Henk,
Het was leuk om op de hoogte te blijven via de weblog. Maar de tam-tam werkt ook uitstekend, ha, ha,
We hopen snel een keer langs te kunnen komen. Zijn heel erg nieuwsgierig en willen jullie graag weer eens zien.
Verder alle goeds van ons drieen.
Marielle Jan & Iris -
12 Oktober 2010 - 10:46
Fam David:
Hoi Lieke & Henk
Hoestie
Hier alles ok
Ga in januari naar een andere afdeling.
Ondertussen al weer 2 keer naar de USA geweest.
Ben gisteren thuis gekomen.
Groetjes Stephan en Fam
01 November 2010 - 16:55