Weekje Csemo
Door: Marjolein
Blijf op de hoogte en volg henk en lieke
01 September 2008 | Hongarije, Csemő
van 18 t/m 22 aug waren Rob en Ik bij Lieke en Henk neergeploft voor een (onverwacht) weekje vakantie. Het weer daar (zeer belangrijk voor ond Hollanders) is niets mis mee. Gemiddeld +30 graden dus dat was wel lekker na de "geweldige" zomer in nederland. Van de B&B was het bed en sanitair zeer goed, alleen de B van breakfast was wat onduidelijk (hahahaha). Verder hebben we in hoog tempo wat van de toeriste mogelijkheden in de directe omgeving bekeken en deze zijn er genoeg en ook leuk. Mooie steden als Szeged, Keskemet, Boedapest en de Poesta zijn zeer goed te berijden met de auto. Boedapest hebben we met de trein gedaan en ook dit is goed bevallen. Vanaf Lieke en Henk 10 min. met auto naar station en dan sta je in 1 uur en 10 min in hartje Boedapest. Verder hebben we bij Ron en Bianca die wat verderop wonen ff koffie gedronken en de aangekochte varkens van L&H bekenen. Bij Ron en Bianca kunnen de liefhebbers mooie tochten per paard of kar maken. (aanrader). Ook hebben we uiteraard een show met poestapaarden gezien, erg leuk.
Ik zal wat foto's plaatsen die wij tijdens ons verblijf hebben gemaakt.