eindelijk fotos
Door: lieke
Blijf op de hoogte en volg henk en lieke
21 Juni 2008 | Hongarije, Csemő
hier gaat alles nog steeds zonder problemen,maar we zijn nu toch wel erg moe, nog geen dag vrijgenomen na de reis en verhuizing en hebben ons eigen voorgenomen om in de maand Juli de toerist uit tegaan hangen, dus met andere woorden we nemen vacantie.
er is nog een grote klus die gedaan moet worden voor deze vacantie en dat is het hekwerk plaatsen om ons eigen stuk tuin, dit is nodig voor de verzekering, als het goed is beginnen ze hier maandag mee.
verder is het alarm ook al geinstalleerd dus ze kunnen ons niet meer komen weghalen!!!!!!!
en dan de voetbalfans onder ons, en dan vooral Andre en Henk (fuji) kampioentje, kampioentje kampie,kampie, kampioentje.
veel kijkplezier.
wij kijken vanavond weer bij ton en ardie want we hebben nog geen schotel voor ontvangst.
Ook zijn er metingen gedaan om een aansluiting voor internet te maken, dit gaat niet erg handig want er zou een mast geplaatst moeten worden, echter we zitten in een stuk bos waar de bomen te hoog zijn, dus een mast is geen optie, op zoek dus naar een ander alternatief, ook hier komen we wel uit.
met de taal gaat het steeds beter, met handen en voeten het woordenboek en de steeds grotere woordenschat komen we eigenlijk overal wel uit.
Alleen we moesten laatst vliegenhorren halen, konden deze niet vinden min de bouwmarkt, ik mijn woordenboek natuurlijk thuis laten liggen, dus Henk spelend als vlieg door de winkel en doet net of hij tegen een hor aanvliegt, grote verbeeldingskracht die Hongaren want ze snapte het gelijk, daarbij denkent vast en zeker Hollanders.
ik ga nu proberen de fotos te plaatsen, ik verneem het wel van jullie of het is gelukt.
21 Juni 2008 - 12:05
Nieklet:
Hee Lieke& Henk, wat gezellig die berichten lezen van jullie. Ik was benieuwd naar de foto's, kan alleen geen nieuwe ontdekken. Veel sterkte met het hek, de schotel, de internetmast (niet dus) en wat er nog meer op het pad gaat verschijnen. En natuurlijk veel plezier met toerist uit hangen. Groetjes Nieklet. -
21 Juni 2008 - 14:20
Harold En Anja:
Hallo Hongaren in oprichting! Ziet er goed uit allemaal. Strak geplamuurd hoor die muren, heel netjes. Mooie kleur ook! Sterkte met verder uitpakken en alles een plaatsje geven en dan inderdaad eerst maar eens gaan genieten.
21 Juni 2008 - 15:52
Frank:
Het gaat er lekker gezellig aan toe zie ik wel. Jullie maken er echt iets moois van. Wanneer kunnen we gaan reserveren?? -
21 Juni 2008 - 16:39
Peter En Liel:
Jó napot kivanok.
Hogy vagytok? Itt minden jó. A fényképek szép vannak. Jó szórakozást.
Sziastok,
sok puszi, Péter és Lilian -
21 Juni 2008 - 17:09
Gerard:
leuk om een paar foto,s van kaz te zien bedankt daarvoor en geef hem maar een dikke knuffel van ons mvg Gerard en Nelly -
21 Juni 2008 - 17:12
Marjolein:
Ziet er allemaal strak uit, en denk ook wel wat jullie er zelf van verwacht en gehoopt hadden. Keuken"deurtjes"zijn goed gelukt.
Hier alles z'n gangetje, dozen stapelen zich gestadig op de woonruimtes steeds leger.
Komt ook hier allemaal wel goed. Als jullie de 1e week van juli al vacantie hebben, ik zit maar zo'n 700 km verderop -
21 Juni 2008 - 18:38
Hettie:
Hoi,
hier gaat ook alles goed,Guus was erg leuk; heerlijk meegezongen!Vorige week zaten we met 24 oranje-gekleurde, zingende jongelui in huis en vanavond met z'n tweeën knus op de bank!!!! Jullie bank staat ook al zie ik ! Het schiet al lekker op. Loopt het zoals je gedacht had? Groetjes van ons. -
22 Juni 2008 - 15:53
Milan:
hallo mam vaniut HOLLAND heb een vraagje welke van de 2 honden is foto 44 is dat tunder al :O die is dan echt supper veel gegroeit tot over 4 weken Denk ik -
22 Juni 2008 - 20:07
André:
Hoi lieke en henk,
de foto's zien er mooi uit en na het vergelijk voor en na de verbouwing hebben jullie die vakantie dik verdiend. Geniet ervan !! -
23 Juni 2008 - 08:00
Johan :
Dag Lieke,
ziet er allemaal mooi uit, ook leuke weblog.
Kun jij me het adres sturen daar in csemo dan komen we van de zomer misschien even langs met de camper, als we dan toch op door reis zijn.
groeten Johan P3FMT -
23 Juni 2008 - 09:50
Enis:
Wanneer kunnen we komen?
Ziet er allemaal goed uit!
Lijkt wel Sprang?
Groetjes Enis & Natalie -
23 Juni 2008 - 20:06
Arianne En Frans:
Hoi ziet er heel goed uit maar Henk als bromvlieg dat had ik wel eens willen zien.En ik zie wel het middagdutje zit er nog steeds in leuk om de vorderingen te zien.Jullie gaan er een echt paleis van maken.En geniet van jullie vakantie want dat hebben jullie zeker verdiend.Tot weder horen en een knuf en kus van ons uit Helmond. -
24 Juni 2008 - 09:34
Dorine Van De Manege:
Hoi Henk en Lieke,
Het huis ziet er mooi uit. De Hongaren hebben goed werk afgeleverd. Ik lees dat jullie al goed gewend zijn. En dat de hongaars spreken ook steeds beter gaat. Wat ik heel knap vind, wat het is toch een moielijke taal.
Wij zijn alweer een paar weken terug uit Hongarije. We hebben erg veel gedaan. De keuken, slaapkamer en badkamer zijn nu klaar. Wij gaan waarschijnlijk weer in September naar Hongarije, maar dan komen we zeker langs om jullie huisje te bewonderen en als we iets mee moeten nemen dan laat het maar weten.
Groetjes
Dorine, Stefan en Christian Robben -
25 Juni 2008 - 05:06
Pavla & Marc:
MOOI MOOI MOOI MOOI MOOI MOOI MOOI MOOI MOOI MOOI!!! Fijne vakantie! -
25 Juni 2008 - 08:46
Coen:
Ziet er allemaal heel mooi uit. Alleen die slapende man is een beetje vreemd. Hoop dat jullie een beetje uitrusten na het harde werken.