yessssssssss!!!!!!!!!!!
Door: lieke
Blijf op de hoogte en volg henk en lieke
29 September 2008 | Hongarije, Csemő
Hiermee kunnen we aan de gang,voor de vergunning, gelijk een afspraak gemaakt bij de burgemeester en woensdagochtend om 8.00 uur zijn we de eerste.
We krijgen goede hulp en begeleiding van Ton, Ardi en Leon, dus we zijn goed vertegenwoordigd nu maar hopen dat de burgemeester goed is voorbereid wij zijn dat in ieder geval wel.
Voor de rest gaat hier alles zijn gangetje, vandaag in huis nog wat gordijnen opgehangen (voor de koude winter), maar op het ogenblik is het hier schitterend herfstweer een graad of 20 met de hele dag zon, dus prima te doen.
Nou steek maar een kaarsje voor ons op voor a.s woensdag en wij houden jullie op de hoogte.
O ja rinske en Evert, wij hebben de worst die we van jullie hebben gekregen ook op, maar ja wij hebben alweer een nieuwe kunnen halen.
En Lenny hoe is het met de aardappelen?????????????
groetjes en liefs,
henk en lieke
29 September 2008 - 18:47
Hettie:
gefeliciteerd
op hoop van zegen , groetjes Kniertje.
En zijn die tijdschriften ondertussen al aangekomen ? doeg -
30 September 2008 - 07:32
Marjo:
We zullen voor jullie duimen dat alles in orde komt, aan jullie inzet ligt het in ieder geval niet.
groetjes,
Lambert en Marjo -
30 September 2008 - 08:31
Geerte:
he he daar
fijn dat allemaal zo voorspedig loopt nu. ziet er ook allemaal geweldig uit. martijn en ik zijn gaan samenwonen en ook net klaar met klussen. en hoop dat ik hem volgend jaar een keer kan komen voorstellen tijdens een bezoekje aan jullie kuur oort:P
heel veel liefs Geerte -
30 September 2008 - 15:45
Henry Ronowikromo:
hallo luitjes,
het gaat goed met jullie.
succes morgen.
groetjes.. -
30 September 2008 - 17:55
Walter En Jacqueline:
heeeeel veel succes alles komt goed zie je wel.
groetjes -
01 Oktober 2008 - 18:53
Marielle,jan & Iris:
Super dat alles zo goed verloopt. We hopen echt voor jullie dat het snel lukt met de vergunningen.
Veel liefs uit het stormachtige en zeer gure Helmond.